Text Size

Kerstconcert 16 december 2017

Categorie
Concerten en optredens
Datum
zaterdag 16 december 2017 20:00 - 22:00
Locatie
BrikkeOave cultureelcentrum&Grand Cafe
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meezingen tijdens ons kerstconcert 2017 vrijblijvend of als lid van het BrunssumsMannenKoor.

BMK nodigt mannen uit om vrijblijvend in te stappen bij de repetities om mee te zingen tijdens ons kerstconcert op zaterdag 16 december in de BrikkeOave  samen met het Landgraafs mannenkoor (http://landgraafs-mannenkoor.nl/) en het Jong Nederlands Blazers Ensemble ( www.nbe.nl ).

JongNBE is een ensemble van tien jonge talentvolle musici van de Nederlandse conservatoria, en is één van de zes jong talent-ensembles van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE). 

Het jongNBE heeft inmiddels haar sporen verdiend. Het ensemble heeft al op vele podia en festivals gestaan en is samenwerkingen aangegaan met o.a. Jungle by Night (jazz), Holland Opera (opera), Lucky Fonz III (pop), Marnix Dorrestein/IX (pop), Dagmar Slagmolen (theaterproductie), Edgar Moreau (cellist) en Sahand Sahebdivani (story telling).
www.nbe.nl/jongnbe

Er staan 90 à 100 zangers op het podium. U kunt een van deze mannen zijn. Tevens kunt U meezingen in een concert op 20 januari in het wijngrachttheater samen met Landgraafs mannenkoor en Fanfare Harpe Davids. Vanaf maandag 28 augustus of 4 en 11 september is iedere man welkom. Iedere maandagavond om 20.00 uur in grand café Fratelli te Brunssum. www.brunssumsmk.nl Meer informatie E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

            Bestuur  BrunssumsMannenKoor                                                

            Mannen                 Geniet ’t Leven zing bij ’t BMK                   ’s maandagsavond repetitie Grand Café Fratelli

 
 

Alle datums

  • zaterdag 16 december 2017 20:00 - 22:00

Powered by iCagenda